Skip to main content

Με αρκετές απουσίες και μόλις ένα φορ στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

Εκτός της «ερυθρόλευκης» αποστολής μένουν εκτός οι τραυματίες Εμενίκε, Σεμπά και Μπεν αλλά και ο Φιγκέιρας που πληρώνει τις κακές του εμφανίσεις

Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League εναντίον της Μπαρτσελόνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την αποστολή τους από την οποία μένουν εκτός οι τραυματίες Εμενίκε, Σεμπά και Μπεν αλλά και ο Φιγκέιρας που πληρώνει τις κακές του εμφανίσεις.

Αντίθετα επέστρεψαν στην αποστολή οι Βούκοβιτς και Ζιλέ με τον τελευταίο μάλιστα να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ο Τάκης Λεμονής.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός της ευρωπαϊκής λίστας βρίσκοντα οι Σισέ, Μίλιτς και Ανσαριφάρντ κάτι που σημαίνει πως ο πρωταθλητής Ελλάδος θα ταξιδέψει στην καταλανική πρωτεύουσα με μοναδικό καθαρό επιθετικό τον Τζούρτζεβιτς.

Αναλυτικά την αποστολή των Πειραιωτών απαρτίζουν οι:

Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.