Skip to main content

Με «άρωμα» Β. Ελλάδας η πρόταση Καμίνη για το Κίνημα Αλλαγής

Στη λίστα του Δικτύου αποτυπώνεται και το προσωπικό στοίχημα του δημάρχου Αθηναίων να βγουν μπροστά τα νέα στελέχη της παράταξης,

Με έντονο «άρωμα» Βόρειας Ελλάδας και με το σύνθημα «ανανέωση στην πράξη» κατατέθηκε από το δίκτυο «Ανανέωση» του Γιώργου Καμίνη ο κατάλογος με τα 30 στελέχη που θα εκπροσωπούν το Δίκτυο στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής. Μάλιστα στη λίστα, που αποτυπώνεται και το προσωπικό στοίχημα του δημάρχου Αθηναίων να βγουν μπροστά τα νέα στελέχη της παράταξης, περιλαμβάνονται επί το πλείστον στελέχη με πολιτική εμπειρία που δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον επαγγελματικό στίβο.

Ειδικότερα, από τη Βόρεια Ελλάδα συμμετέχουν ο γιατρός και στενός συνεργάτης του δημάρχου, Στέφανος Παραστατίδης, το όνομα του οποίου ακούγεται για το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στην Α' Θεσσαλονίκης αλλά και στο Κιλκίς, το στέλεχος της ΓΓ Νέας Γενιάς Μπάμπης Παπαϊωάννου, ο οικονομολόγος από την Κοζάνη Περικλής Αλιφέρης, οι εκπαιδευτικοί Ευρυβιάδης Ελευθεριάδης και Κώστας Νικολόπουλος, ο δικηγόρος από την Πιερία Γιώργος Χιονίδης και οι κυρίες Μαρία Κυριακίδου και Δήμητρα Φαρμάκη.

Από την υπόλοιπη χώρα, στη λίστα περιλαμβάνονται ο επιχειρηματίας Οδυσσέας Κορακίδης, ο φαρμακοποιός και πρώην βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης Φραγκίσκος Παρασύρης, ο πανεπιστημιακός Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, ο πολεοδόμος μηχανικός Γιώργος Τσούμας και τα πρώην στελέχη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, ο πρώην γραμματέας της Βασίλης Κίτσιος (πολ. μηχανικός), ο Θάνος Χουντάλας (πολ. μηχανικός) και ο Αντώνης Γκριμώτσης (επιχειρηματίας). Επίσης ο οικονομολόγος Πασχάλης Αγανίδης, ο υποψ. διδάκτορας πολιτικής επιστήμης από τη Κρήτη, Μάνθος Λυδάκης, ο δικηγόρος Μιχάλης Παττακός, ο διδάκτορας φιλοσοφίας Κωνσταντίνος Μαρίνος καθώς και οι κυρίες Ευτυχία Θάνου (νομικός με ειδίκευση στο φορολογικό δίκαιο), Ντίνα Σπυρόπουλου (γεωπόνος) και Άννα Παπαδοπούλου (δικηγόρος).

Παράλληλα, από το χώρο της αυτοδιοίκησης, στη λίστα περιλαμβάνονται ο δήμαρχος Αμφιλοχίας και επικεφαλής της παράταξης των δημάρχων που προέρχονται από το Κίνημα Αλλαγής στην ΚΕΔΕ, Απόστολος Κοιμήσης, ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, Νίκος Γκόλας, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Αθηναίων, Γιώργος Μπρούλιας, Μαρία Στρατηγάκη, Νέλλυ Παπαχελά.