Skip to main content

Με διάστρεμμα έπαιζε ο Πέλκας για ένα ημίχρονο κόντρα στη Λαμία (vid)

Μέσα στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ο διεθνής μέσος έμεινε στη Θεσσαλονίκη για θεραπείες στο γυμναστήριο και σε θάλαμο υπερβαρικού οξυγόνου

«Πάμε για έναν ακόμα τελικό» τιτλοφορεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη σημερινή της ενημέρωση για την ομάδα, ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού κόντρα στον Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα, την προσεχή Κυριακή.

«Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας διατήρησε την ομάδα στην κορυφή της Super League Σουρωτή κι έδωσε στους ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να ξεκουραστούν εν όψει του πολύ απαιτητικού προγράμματος που ακολουθεί», συνεχίζει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραχώρησε διήμερο ρεπό, ωστόσο από το πρωί της Τρίτης άπαντες προετοιμάζονται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (δείτε εδώ). Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στη δύναμη και τη φυσική κατάσταση σε ένα πρόγραμμα με ασκήσεις τόσο με μπάλα όσο και χωρίς.

Ο Δημήτρης Πέλκας που κόντρα στη Λαμία αγωνίστηκε για σχεδόν 45′ με διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής, ήταν από τους παίκτες που δεν ξεκουράστηκαν το προηγούμενο διήμερο. Ο διεθνής μέσος έμεινε στη Θεσσαλονίκη για θεραπείες στο γυμναστήριο και σε θάλαμο υπερβαρικού οξυγόνου και στην αυριανή προπόνηση αναμένεται να συμμετάσχει σε ένα κομμάτι του προγράμματος.

Θεραπείες μέσα στο ρεπό έκανε κι ο Τζάλμα Κάμπος που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να υποβληθεί σε ισοκινητικά τεστ και την Τετάρτη ν’ακολουθήσει ένα μέρος της προπόνησης.

Αύριο ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11.00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.