Skip to main content

Με δύσκολες καιρικές συνθήκες οι παρελάσεις στον Δ. Παύλου Μελά

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821, στις Δημοτικές Ενότητες Ευκαρπίας, Πολίχνης, Σταυρούπολης.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκαν κανονικά οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821, στις Δημοτικές Ενότητες Ευκαρπίας, Πολίχνης, Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά και μάλιστα με μεγάλη προσέλευση κόσμου, που δεν πτοήθηκε από τη βροχή.

Παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, του νέου Γενικού Γραμματέα, Αντιδημάρχων, Δημοτικών και τοπικών Συμβούλων, εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, της Περιφέρειας ΚΜ, της Εκκλησίας, της Αστυνομίας, του Στρατού, και των εκπροσώπων τοπικών συλλόγων και άλλων φορέων, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την 197η επέτειο του μεγάλου ξεσηκωμού του ελληνικού γένους, που οδήγησε στη δημιουργία του νεώτερου ελληνικού κράτους.

Τις εκδηλώσεις στην Ευκαρπία τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης ο οποίος κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και των πολιτών του Δήμου Παύλου Μελά, συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες κάθε ηλικίας τονίζοντας τα εξής:

«Τιμούμε αυτούς που αποτελούν παράδειγμα για όλους τους λαούς της γης, δοξάζουμε και ευγνωμονούμε τους ήρωες αγωνιστές της επανάστασης του 1821 αλλά και τους αφανείς ήρωες που δεν κατέγραψε η Ιστορία. Χρέος μας να εμπνεύσουμε τη νέα γενιά και να τη μεταλαμπαδεύσουμε τα μεγάλα ιδανικά και τα αιώνια μηνύματα αυτών που δίδαξαν ότι "Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία"».