Skip to main content

Στο νοσοκομείο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε βοήθεια για τη Θάσο

Από τη Δευτέρα, ο βουλευτής νοσηλεύεται στη Β' Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας, καθώς φέρεται να έχει υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο βουλευτής Καβάλας Τάκης Εμμανουηλίδης, ο οποίος το περασμένο Σάββατο απηύθυνε έκκληση για βοήθεια από το γραφείο του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα για τη φωτιά στη Θάσο.

Από τη Δευτέρα, ο κ. Εμμανουηλίδης νοσηλεύεται στη Β' Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται ελεγχόμενη και σύμφωνα με ιατρικές πηγές δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.

Ο βουλευτής Καβάλας ζητούσε να ενισχυθούν οι δυνάμεις αεροπυρόσβεσης για να τεθούν υπό έλεγχο τα μέτωπα της πυρκαγιάς. «Ποιες 3, καιγόμαστε σας λέω!» έλεγε ο κ. Εμμανουηλίδης στην τηλεφωνική επικοινωνία που κατέγραφε τηλεοπτική κάμερα.

Πάντως αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Τάκης Εμμανουηλίδης δεν μετείχε στην σύσκεψη που έγινε τη Δευτέρα στη Θάσο υπό τον πρωθυπουργό.

Εξάλλου, ο κ.Τσίπρας ερωτηθείς σχετικά για την επίμαχη τηλεφωνική επικοινωνία τόνισε ότι ο βουλευτής δεν καλούσε στο άμεσα υπεύθυνο υπουργείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. «Όταν, λοιπόν, παίρνετε τηλέφωνο σε άλλο υπουργείο, ε, είσαστε αντιμέτωποι με τον δαίμονα της γραφειοκρατίας», είπε ο κ.Τσίπρας.