Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ξεκινά στις 27 Ιουνίου το Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλλιτέχνες και παραγωγές από Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Λίβανο.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους, στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Δάσους, φιλοξενώντας σημαντικές παραγωγές από το εξωτερικό.

Από 27 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου, το κοινό και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν διακεκριμένους καλλιτέχνες και βραβευμένες θεατρικές παραγωγές από την Ιταλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ουγγαρία, την Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Λίβανο.

Εννέα ενδιαφέρουσες παραγωγές θα παρουσιαστούν στις σκηνές του ΚΘΒΕ (Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, Βασιλικό Θέατρο, Μονή Λαζαριστών), ενώ μια πανηγυρική συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στο Θέατρο Δάσους με Αφιέρωμα στην κινηματογραφική μουσική του John Williams, θα αποτελέσει την εναρκτήρια εκδήλωση του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Δάσους.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Δάσους.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Δάσους που διοργανώνει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος από 27 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου 2018, πρόκειται να διεξαχθούν εργαστήρια από τους συμμετέχοντες θιάσους. Τα εργαστήρια διατίθενται δωρεάν και απευθύνονται σε επαγγελματίες ηθοποιούς, χορευτές και σπουδαστές δραματικών σχολών.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των δωρεάν εργαστηρίων.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη φόρμα συμμετοχής από ΕΔΩ. Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν συμπληρωμένες έως τις 24 Ιουνίου 2018 στο γραφείο Παραγωγής του ΚΘΒΕ, e-mail: m.kolokouri@ntng.gr 

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με e-mail για την επιλογή τους, η οποία θα γίνει αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, βάσει της ημερομηνίας και ώρας αποστολής της αίτησής τους.