Σάββατο 23 Ιουνίου 2018
x

ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΑΝΤΑ Η ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Οι νέες χυδαιότητες Καμμένου δεν θα μείνουν αυτή τη φορά αναπάντητες, ακόμη κι αν ισχυριστεί ότι τις έγραψε κάποιος συγγενής του, είπε η Σπυράκη.

Με εξώδικο κατά του Πάνου Καμμένου απαντά η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη στην επίθεση που δέχτηκε μέσω Twitter από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. 

"Οι νέες χυδαιότητες του Πάνου Καμμένου δεν θα μείνουν αυτή τη φορά αναπάντητες, ακόμη κι αν ισχυριστεί ότι τις έγραψε κάποιος συγγενής του. Αύριο το πρωί στο γραφείο του θα τον υποδεχθεί ένα εξώδικο και αν δεν ανακαλέσει αμέσως ζητώντας δημοσίως συγγνώμη, η επόμενη συνάντησή μας θα είναι στα αστικά δικαστήρια στα οποία έχει συνηθίσει πλέον να πληρώνει αγωγές", ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η Μ. Σπυράκη.

Νωρίτερα, ο Πάνος Καμμένος σε μήνυμά του στον λογαριασμό του στο Τwitter ανέφερε τα εξής: "Τα χρόνια που έχω την πολιτική ευθύνη του ΥΕΘΑ δεν έχει πουληθεί ούτε σφαίρα πουθενά όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ αν η συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου-Κούλη ψάχνει όπλα στη Συρία να ρωτήσει τα αφεντικά που την πληρώνουν από τα μαύρα και τα αρπάζουν διαχρονικά από τον Ελληνικό Λαό".
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ