Skip to main content

Με FUNτασία και αισιοδοξία η Τούμπα κέρδισε το στοίχημα των γιορτών

Το FUNtastic PARK θα συνεχίσει να μοιράζει χαρά σε μικρούς και μεγάλους μέχρι και αυτήν την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, στην Τούμπα.

Τις πιο FUNtastiκές κριτικές αποσπά από το κοινό της Τούμπας -και όχι μόνο- το FUNtastic PARK, που άνοιξε μπροστά από το γήπεδο του ΠΑΟΚ, από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, κάνοντας τα φετινά Χριστούγεννα πιο γιορτινά και χαρούμενα για όλους.

Κόσμος από κάθε γωνιά της πόλης αλλά και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης για την περίοδο των εορτών γνωρίζουν από κοντά το πάρκο, διασκεδάζουν στα παιχνίδια του και συμμετέχουν στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα, αναδεικνύοντας το εγχείρημα του Συλλόγου σε μια επιτυχημένη και ελπιδοφόρα ενέργεια για τόνωση της αγοράς.

Πράγματι, η προσπάθεια αυτή στέφεται με επιτυχία, όπως επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης. «Η προσέλευση στο πάρκο ξεπερνά τις προσδοκίες μας και τα σχόλια που δεχόμαστε από τους πολίτες ήταν πολύ θετικά», λέει στη Voria.gr ο ίδιος.

Η ανάγκη για ώθηση της καταναλωτικής κίνησης δεν εντοπίζεται μόνο στο κέντρο της πόλης αλλά και στις αγορές έξω από αυτό. Αυτό ήταν και το μεγάλο στοίχημα του Εμπορικού Συλλόγου. «Καταφέραμε να φέρουμε το καταναλωτικό κοινό πιο πέρα από το κέντρο και γνωστοποιήσαμε στον κόσμο ότι υπάρχουν αξιόλογες αγορές και σε άλλες περιοχές», τόνισε ο κ. Φιλιππίδης.

Το μαγευτικό χριστουγεννιάτικο πάρκο τα έχει όλα: Από το «Σπίτι του Άη Βασίλη» και τη «Γωνιά της Aγοράς», μέχρι εξέδρα που στεγάζει εορταστικές εκδηλώσεις, χώρο για φιλανθρωπικούς φορείς, λούνα παρκ και παγοδρόμιο!

Ωστόσο, το FUNtastic PARK φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή, καθώς ο Εμπορικός Σύλλογος εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει και σε άλλες αντίστοιχες ενέργειες με στόχο να δοθεί μια ανάσα στην ταλαιπωρημένη από την κρίση αγορά της Θεσσαλονίκης.

Μέσα στην αρνητική ατμόσφαιρα που αναδύεται από τη συνολική μειωμένη κίνηση της αγοράς, ο πρόεδρος του ΕΣΘ τονίζει ότι δημιουργείται ένα χαρούμενο, γιορτινό κλίμα και αυτό φαίνεται από την αγάπη που δίνει και εισπράττει ο κόσμος. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Φιλιππίδη, οι περισσότεροι επισκέπτες ζητούν το πάρκο να συντροφεύσει τους κατοίκους της Τούμπας και για τα Χριστούγεννα του 2017. Όπως απαντά ο κ. Φιλιππίδης, υπάρχουν πολλά σχέδια «στα σκαριά» και η απόφαση θα ληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Και του χρόνου λοιπόν!