Τρίτη 19 Ιουνίου 2018
x

ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποτελεί πλέον το νέο αφεντικό του ιστορικού αγγλικού συλλόγου - Πόστο στο κλαμπ θα έχουν οι Κομινάκης,Βρέντζος

Στον προεδρικό θώκο της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι από σήμερα και επίσημα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποτελεί πλέον το νέο αφεντικό του ιστορικού αγγλικού συλλόγου μετά και την ανακοίνωση που εκδόθηκε στην οποία και γνωστοποιείται πως πόστο στην ομάδα θα έχουν οι Σωκράτης Κομινάκης και Γιάννης Βρέντζος.

Χρέη προέδρου στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας θα έχει ο Νίκολας Ράνταλ, που αποδέχθηκε την πρόταση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

«Η πρόθεσή μας είναι να κρατήσουμε την Νότιγχαμ Φόρεστ μέσα στην κουλτούρα του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Αυτό που έχουμε επιτύχει στο ελληνικό αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, θέλουμε να το κάνουμε και με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Η Φόρεστ είναι μία από τις πιο παλιές ομάδες της Αγγλίας και μία με περήφανη ιστορία στο εθνικό και ευρωπαϊκό στερέωμα. Στόχος μας είναι να φέρουμε ξανά αυτές τις ένδοξες ημέρες. Είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου μέχρι το… κόκκαλο και αγαπάμε και ξέρουμε το παιχνίδι.

Θέλουμε να αναγεννήσουμε τις επιτυχίες της Φόρεστ και δεσμευόμαστε πως θα μείνουμε στην ομάδα για μεγάλο διάστημα. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι μια επαγγελματική διοίκηση και πάνω από όλα τους καλύτερους δυνατές ποδοσφαιριστές και το καλύτερο επιτελείο», κατέληξε.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η Σαμάνθα Γκόρντον θα παραμείνει στην ομάδα ως επικεφαλής των οικονομικών θεμάτων, ενώ ο Ντέιβιντ Κουκ (σσ. είχε παρόμοια θέση στην Etihad Airways) θα είναι ο επικεφαλής στο εμπορικό τμήμα.

Στην ανακοίνωση γνωστοποιείται παράλληλα ότι προπονητής της ομάδας θα μείνει ο Μαρκ Γουόρμπαρτον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοινώνει την απόκτηση των μετοχών από την κοινοπραξία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενός Έλληνα εφοπλιστή, επιχειρηματία και ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών Ελλάδας, του Ολυμπιακού, και του Σωκράτη Κομινάκη, ενός Έλληνα επιχειρηματία και επενδυτή, που προηγουμένως διετέλεσε ανώτερο στέλεχος σε πολλές πολυεθνικές εταιρείες. Η ολοκλήρωση της αγοράς του 100% των μετοχών της ομάδας, προκύπτει και από τον έλεγχο της Football League στο επιχειρηματικό πλάνο που κατατέθηκε για την ομάδα. Η Football League διενήργησε ένα τεστ Ιδιοκτητών και Διευθυντών και κατέληξε ότι κανένα από τα πρόσωπα που σχετίζονται δεν μπορεί να αποκλειστεί από τη δοκιμασία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ