Skip to main content

Με «κάβα» το 3-1 της Τούμπας στη Σουηδία για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

«Σφραγίζει» το εισιτήριο για τους ομίλους τους EL κόντρα στην Έστερσουντ ο Δικέφαλος του Βορρά - Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Λουτσέσκου

Mε αβαντάζ το 3-1 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση σήμερα το βράδυ κόντρα στην Έστερσουντ (20:00 Cosmotesports 3) και να μπει στην αυριανή κλήρωση του Europa League, ενώ στο πλευρό του θα έχει πολλούς φίλους της ομάδας από τη Σουηδία και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου Ραζβάν Λουτσέσκου πιθανώς θα ξεκινήσει το ματς με την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα, που απέδωσε αρκετά από όσα ήθελε ο Ρουμάνος μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ροντρίγο Ρέι θα είναι πάλι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα γνωστοί, δηλαδή ο Μάτος δεξιά, Βαρέλα και Κρέσπο στο κέντρο και αριστερά ο Λέοβατς. Το κενό του Κάνιας θα επιστρατευτεί να καλύψει περισσότερο ο Τσίμιροτ, που θα έχει δίπλα του ξανά τον Σάχοφ στα αμυντικά χαφ. Η τριάδα των προωθημένων μέσων θα αποτελείται από τους Κάμπος (δεξιά), Μπίσεσβαρ, Μακ (αριστερά), ενώ ο Πρίγιοβιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Στη Σουηδία βρίσκεται και ο Ιβάν Σαββίδης και ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ θα παρακολουθήσει από κοντά τη ρεβάνς με την Εστερσουντ.