Skip to main content

Με «κόκκινες κάρτες» το ντιμπέιτ του Τσίπρα και του Μεϊμαράκη

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα μπορούν να σχολιάζουν τις απαντήσεις ο ένας του άλλου βγάζοντας «κόκκινες κάρτες».

Σε εγρήγορση βρίσκονται τα κομματικά επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ ενόψει του αποψινού debate Τσίπρα – Μεϊμαράκη, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.

Για την τηλεοπτική αναμέτρηση ο Αλέξης Τσίπρας προετοιμάζεται με τη βοήθεια του στενού του συνεργάτη Νίκου Παππά, του Άγγελου Τσέκερη από το γραφείο Τύπου του, του Νίκου Φίλη, της Όλγας Γεροβασίλη και του Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ετοιμάζει την εμφάνισή του με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, τον Νίκο Καραχάλιο που έχει την ευθύνη στρατηγικής επικοινωνίας, τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου, την Πηνελόπη Γαβρά και τον Πελοπίδα Καλλίρη.

Το debate θα ξεκινήσει στις 21.00 και αναμένεται να διαρκέσει περίπου 2 ώρες. Οι «κόκκινες κάρτες» που θα κρατούν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί και ο διάλογος που θα μπορούν να έχουν είναι τα δύο νέα στοιχεία της τηλεμαχίας. Θα μπορούν να σχολιάζουν τις απαντήσεις ο ένας του άλλου βγάζοντας «κόκκινες κάρτες».

Το σκηνικό θα είναι το ίδιο, με τους έξι δημοσιογράφους από τα έξι κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας να ρωτούν τους δύο πολιτικούς αρχηγούς για τα θέματα της προεκλογικής περιόδου. Τη συζήτηση θα συντονίζει και πάλι ο Πάνος Χαρίτος από την ΕΡΤ1.