Skip to main content

Με κόσμο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, χρηματικό πρόστιμο σε ΠΑΟΚ

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ηρακλής για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του, κάτι που σημαίνει πως το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί με κόσμο.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο ενημέρωσε πως ο Ηρακλής τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 1500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του κατά τη διάρκεια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει πως το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί με κόσμο. Με χρηματικό πρόστιμο 13.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο «Δικέφαλος του Βορρά» για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 6ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 4/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ' αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και στην υπ΄ αριθμ. 2247/15/1800386 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 4/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ' αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και στην υπ΄αριθμ. 3592/15/1805499 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της»: συνολική χρηματική ποινή δεκατριών χιλιάδων ευρώ».