Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
x

«ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΟ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Το εξελιγμένο πετρέλαιο θέρμανσης της ΕΚΟ είναι αντιδιαβρωτικό/αντιρρυπαντικό και παρέχει τελειότερη καύση. Δυνατότητα πληρωμής σε εννέα άτοκες δόσεις

Ένα νέο, εξελιγμένο πετρέλαιο θέρμανσης με ακόμη πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά, που εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση καυστήρα, μειωμένα έξοδα συντήρησης και χαμηλότερη κατανάλωση, εισάγει στην αγορά η ΕΚΟ. Ο Όμιλος των ΕΛΠΕ, μέσω της θυγατρικής του ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΑΒΕΕ, διασφαλίζει και εφέτος για τον  έλληνα καταναλωτή την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής στο πετρέλαιο θέρμανσης, η διάθεση του οποίου ξεκινά σήμερα, 13 Οκτωβρίου. Επιπλέον, διαθέτει εκτεταμένη υποδομή εφοδιασμού με συνολικά 15 εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διανομής καυσίμων, το μεγαλύτερο στην ελληνική επικράτεια δίκτυο 1.720 πρατηρίων και περισσότερους από 1.100 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους –μεταπωλητές θέρμανσης.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του πετρελαίου θέρμανσης της ΕΚΟ είναι ότι είναι αντιδιαβρωτικό/αντιρρυπαντικό, ότι παρέχει τελειότερη καύση, ότι μειώνει τις επικαθήσεις στον καυστήρα, περιορίζοντας σημαντικά τον μαύρο καπνό. Τα χαρακτηριστικά αυτά καθιστούν το πετρέλαιο θέρμανσης της ΕΚΟ περισσότερο φιλικό προς το περιβάλλον και επιπλέον πιο οικονομικό.

Στο 18198

Οι καταναλωτές στους νομούς Θεσσαλονίκης, Ξάνθης, Έβρου, Αττικής, Αχαΐας και Φθιώτιδας, μπορούν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης από την EKO, τηλεφωνώντας στο 18198.

Για τις υπόλοιπες περιοχές μπορούν να απευθύνονται στους κατά τόπους συνεργάτες μεταπωλητές ή στους πρατηριούχους  ΕΚΟ.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουν άμεση παράδοση μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που θα δώσουν την παραγγελία τους, στις γνωστές χαμηλές τιμές της ΕΚΟ, εξυπηρέτηση με σύγχρονα συστήματα οργάνωσης και έμπειρο προσωπικό, τον απόλυτο έλεγχο στην παράδοση με το ΕΚΟ Control System. Το EKO Control System είναι ένας φορητός μετρητής πετρελαίου θέρμανσης, ο οποίος τοποθετείται μεταξύ ακροσωληνίου και δεξαμενής και διασφαλίζει 100% την ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης που θα παραλαμβάνεται. Η τοποθέτηση γίνεται ΔΩΡΕΑΝ από την ΕΚΟ και παρέχει απόλυτη εξασφάλιση, γιατί μετρά με ακρίβεια την παραδιδόμενη ποσότητα καυσίμου, ανιχνεύει τον αέρα και το νερό στην παροχή καυσίμου, μετρά την θερμοκρασία παράδοσης και διασφαλίζει ότι ο καταναλωτής πληρώνει μόνο την ποσότητα που μπήκε στην δεξαμενή του.

Σε εννέα άτοκες δόσεις

Πέραν των ανωτέρω, η ΕΚΟ σε συνεργασία με την Eurobank και με στόχο την ουσιαστική βοήθεια και στήριξη των πελατών τους, αλλά και την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων ατομικών και οικογενειακών αναγκών, προσφέρουν για 6η συνεχόμενη χρονιά τη δυνατότητα πληρωμής του πετρελαίου θέρμανσης με χρήση των πιστωτικών καρτών Eurobank σε 9 άτοκες δόσεις και 3% επιστροφή. Πιο συγκεκριμένα, παρέχεται η δυνατότητα στους κατόχους όλων των πιστωτικών καρτών της τράπεζας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης από επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ έως και τις 30 Απριλίου 2018 και να πληρώσουν με την πιστωτική τους κάρτα σε 9 άτοκες δόσεις. Επιπλέον, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιβράβευσης Επιστροφή, εξασφαλίζουν ακόμη μεγαλύτερο όφελος. Αγοράζοντας πετρέλαιο θέρμανσης σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ κερδίζουν 3% επιστροφή επί της αξίας των συναλλαγών τους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ