Skip to main content

Με τον κόσμο του θα αγωνιστεί κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου ο ΠΑΟΚ

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ''Δικεφάλου'' θα φιλοξενηθούν στις θύρες 5-6 του γηπέδου ενώ οι αντίστοιχοι των γηπεδούχων θα είναι στις θύρες 1-2

Τη βοήθεια του κόσμου του θα έχει ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση εναντίον του Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδός όπως αποφασίστηκε στη σημερινή συνάντηση που πραγματοποίησαν οι δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι οπαδοί του ''Δικεφάλου'' θα φιλοξενηθούν στις θύρες 5-6 του γηπέδου, οι αντίστοιχοι των γηπεδούχων στις θύρες 1-2 ενώ τέλος στις θύρες 3-4 θα υπάρχουν υποστηρικτές και των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου:

"Σήμερα, 19η Οκτωβρίου 2017, έγινε η καθιερωμένη σύσκεψη, μεταξύ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και των εκπροσώπων των συναρμόδιων οργάνων (ΔΕΑΒ, ΔΝ/ΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Α.Τ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΕΠΟ κλπ), καθώς και των εκπροσώπων των ΠΑΕ Απόλλωνα Πόντου και ΠΑΟΚ, εν όψει του αγώνα Κυπέλου (2η φάση – 2η αγωνιστική), που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:30, στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Στη σύσκεψη εξετάστηκε η πρόταση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Απόλλωνα Πόντου, να φιλοξενηθούν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις θύρες 5 και 6 και οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΠΑΕ Απόλλωνα Πόντου στις θύρες 1 και 2 του γηπέδου της Καλαμαριάς. Στις δε κεντρικές θύρες 3 και 4 να συνυπάρξουν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, όπως παλιά σαν καλοί φίλοι και γείτονες στην ίδια πόλη.

Η πρόταση έτυχε ανταπόκρισης μεγάλης αποδοχής, τόσο από τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ηλία Γεροντίδη, όσο και από τον υπεύθυνο αστυνομικό Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης κ. Μπουλούμπαση Χρήστο καθώς και από τους υπόλοιπους παριστάμενους συναρμόδιους παράγοντες.
Αναγνωρίζοντας τα εμπόδια και τις δυσκολίες (που ίσως παρουσιαστούν κατά την εφαρμογή του εγχειρήματος), υπερίσχυσε τελικά η κοινή επιθυμία όλων. Επιθυμούμε να καταστεί ο αγώνας κυπέλου μεταξύ των δύο ιστορικών ομάδων της πόλης μας η κοινή αφετηρία μιας νέας προσπάθειας, ώστε στο εξής όλοι μαζί να παρακολουθούμε τους αγώνες των ομάδων μας από κοινού με ασφάλεια, άνεση και σε πολιτισμένο περιβάλλον. Όπως συνέβαινε παλιά και που οι παλιοί φίλαθλοι θυμούνται και αναπολούν και επιθυμούν να ξαναζήσουν.

Με την διαβεβαίωσή μας, ως ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, ότι θα εργαστούμε για να πραγματοποιηθεί ο εν λόγω αγώνας χωρίς κανένα πρόβλημα και όλοι οι φίλαθλοι που θα τον παρακολουθήσουν, να ικανοποιηθούν κατά το μέγιστο δυνατό, καταθέτουμε:

1. τις θερμές ευχαριστίες μας στον Αστυνομικό Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης κ. Χρήστο Μπουλούμπαση και στους αρμόδιους αστυνομικούς συνεργάτες του (ΔΕΑΒ, ΔΝ/ΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Α.Τ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ,) για την αποδοχή της πρότασής μας και την αμέριστη υποστήριξή τους.

2. τις επίσης θερμές ευχαριστίες μας προς τον εκπρόσωπο της οικογένειας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ηλία Γεροντίδη για την άμεση υιοθέτηση της πρωτοβουλίας μας, για την από κοινού εκτέλεση και τήρησή της.

3. Δηλώνουμε επιπλέον, ότι πάγια πρόθεσή μας είναι να τηρήσουμε την ίδια πρωτοβουλία φιλοξενίας όλων των ομάδων, που θα αγωνιστούν στην έδρα μας και προ παντός των φιλάθλων τους, σε όλη τη διάρκεια του τρέχοντος πρωταθλήματος της Football League αλλά και της διοργάνωσης του Κυπέλου Ελλάδας.

4. Τέλος ευχόμαστε να γίνει η πρωτοβουλία μας, αφετηρία εξομάλυνσης των συνθηκών παρακολούθησης ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων για όλες της ομάδες της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης Ελληνικής Επικράτειας, με συνέπεια την επάνοδο στα γήπεδα όλων των Ελλήνων φιλάθλων σε συνθήκες φυσιολογικές και ακίνδυνες.

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ".