Skip to main content

Μέχρι και πεζοί πράκτορες στο κονβόι Ρίβλιν στην Τσιμισκή (vid)

Την αυτοκινητοπομπή απαρτίζουν υπερπολυτελή οχήματα της προσωπικής του ασφαλείας, οχήματα τύπου βαν, δεκάδες μηχανές της ΕΛ.ΑΣ. και πεζοί πράκτορες

Υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιείται η σημερινή επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου Ρούβεν Ρίβλιν στη Θεσσαλονίκη, για την τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου για το Μουσείο για το Ολοκαύτωμα στο χώρο του παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Μετά το πέρας της τελετής, το κονβόι δεκάδων οχημάτων μετακινήθηκε προς την πλατεία Ελευθερίας, όπου ο πρόεδρος του Ισραήλ κατέθεσε στέφανι στο Μνημείο Ολοκαυτώματος. Ακολούθως, αναχώρησε από την οδό Βενιζέλου προς την Τσιμισκή και την Πολυτεχνείου, με το κονβόι να συνοδεύεται, μάλιστα, και από πράκτορες που κινούνταν πεζή (φωτογραφία). Την αυτοκινητοπομπή απαρτίζουν υπερπολυτελή οχήματα της προσωπικής του ασφαλείας, οχήματα τύπου βαν, δεκάδες μηχανές της ΕΛ.ΑΣ, περιπολικό και ένα ασθενοφόρο.

Κατά πληροφορίες, ο κ. Ρίβλιν πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη στη Συναγωγή επί της οδού Συγγρού, ενώ, κατά άλλες πληροφορίες, θα μεταβεί στη Βεργίνα.

Εξαιτίας των μετακινήσεων του κ. Ρίβλιν, στο κέντρο της πόλης προκλήθηκε αναστάτωση και κυκλοφοριακά προβλήματα.