Skip to main content

Μέχρι την Κυριακή η Θεσσαλονίκη θα είναι καθαρή από τα σκουπίδια

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης, στη μάχη για την αποκομιδή έχουν μπει σήμερα 32 απορριμματοφόρα και 9 οχήματα για την ανακύκλωση.

Στους δρόμους έχουν βγεί τα απορριμματοφόρα προκειμένου να καθαρίσουν οι γειτονιές από τα βουνά απορριμμάτων που παραμένουν συγκεντρωμένα.

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης, στη μάχη για την αποκομιδή έχουν μπει σήμερα 32 απορριμματοφόρα και 9 οχήματα για την ανακύκλωση.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ ο γενικός γραμματέας του Κεντρικού Δήμου, Θωμάς Ψαρράς, «σήμερα δουλεύει το σύνολο του προσωπικού, μόνιμοι και συμβασιούχοι και όπως εκτιμώ μέχρι την Κυριακή η πόλη θα είναι καθαρή».

Ο κ. Ψαρράς τόνισε, ότι «οι συμβασιούχοι θα εργάζονται και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου», όπως οι ίδιοι τον διαβεβαίωσαν, δια στόματος της προέδρου του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονικης Κλεοπάτρα Χοροζίδη.

Επισήμανε ότι εκτός από την αποκομιδή, πραγματοποιείται πλύσιμο των σημείων και ψεκασμοί απολύμανσης. «Από χθες το βράδυ 5 υδροφόρες πλένουν τους χώρους που βρίσκονταν συσσωρευμένοι όγκοι σκουπιδιών. Παράλληλα, ψεκάζουμε με απολυμαντικό υλικό».

Ο γγ του Δήμου Θεσσαλονίκης υπογράμμισε ότι χθες απομακρύνθηκε ένας πολύ μεγάλος όγκος σκουπιδιών από τους δρόμους.«Χθες κατάφεραμε, μόνο με τους μόνιμους εργαζόμενους να απομακρύνουμε 545 τόνους απορριμμάτων», κατέληξε.