Skip to main content

Μεγάλος ημιτελικός Μπάγερν - Ρεάλ με το βλέμμα στο Κίεβο

Το ντέρμπι Μπάγερν-Ρεάλ Μαδρίτης, θα διεξαχθεί αύριο (21:45) και περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ

Το πρώτο βήμα για τον τελικό της 26ης Μαΐου, στο Κίεβο, θέλουν να κάνουν οι τέσσερις ομάδες, που διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League. Στην ημιτελική φάση, ξεχωρίζει το ντέρμπι Μπάγερν-Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από πέρσι. Στα προημιτελικά, η Ρεάλ απέκλεισε τη Μπάγερν, στην παράταση (κέρδισε με 2-1 στο Μόναχο και με 4-2 στη Μαδρίτη).

Το ντέρμπι Μπάγερν-Ρεάλ Μαδρίτης, θα διεξαχθεί αύριο (21:45) και περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σημερινό ζευγάρι (21:45), ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρόμα, του Κώστα Μανωλά. Είχαν αναμετρηθεί και στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, το 1984. Η Λίβερπουλ πήρε το τρόπαιο, μέσα στη Ρώμη, στα πέναλτι (4-2). Από τις τέσσερις ομάδες μόνο η Ρόμα δεν έχει κατακτήσει ποτέ το Champions League. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 12 κατακτήσεις και οι Μπάγερν και Λίβερπουλ από 5.

Στους δύο ημιτελικούς του Champions League, σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0, το Πάμε Στοίχημα, με την «Επιστροφή Στοιχήματος», δίνει πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που θα ποντάρουν στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ».

Πρόωρος τελικός Άρσεναλ-Ατλέτικο στο Europa League

Την Πέμπτη (22:05), θα διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί του Europa League. Την παράσταση κλέβει ο ... πρόωρος τελικός της διοργάνωσης, ανάμεσα στην Άρσεναλ και την και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στον άλλο ημιτελικό, θα αναμετρηθούν η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου και η Σάλτσμπουργκ. Ο τελικός του Europa League θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου, στη Λυών.

Για τους τέσσερις ημιτελικούς των Κυπέλλων Ευρώπης, προσφέρονται πολλά ειδικά στοιχήματα, από το Πάμε Στοίχημα, μεταξύ άλλων, για το ακριβές σκορ του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, το σύνολο των γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.