Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018
x

ΜΕΙ: ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

Ήταν μια επίθεση, η οποία για άλλη μια φορά είχε στόχο κανονικούς και αθώους ανθρώπους, τόνισε η Βρετανίδα πρωθυπουργός.

Αρρωστημένη χαρακτήρισε την επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα με βαν εναντίον μουσουλμάνων κοντά σε τέμενος στο Λονδίνο, η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι.

«Σήμερα το πρωί, η χώρα μας ξύπνησε με τα νέα άλλης μιας τρομοκρατικής επίθεσης στους δρόμους της πρωτεύουσάς μας: της δεύτερης αυτό τον μήνα και τόσο αρρωστημένης όπως εκείνες που προηγήθηκαν», δήλωσε έξω από το γραφείο της στην Ντάουνινγκ Στριτ.

«Το μίσος και το κακό δεν θα επιτύχουν ποτέ μετά την πτώση ενός αυτοκινήτου τύπου βαν πάνω σε πιστούς σε ένα τέμενος στο Λονδίνο, προφανώς μια επίθεση εναντίον μουσουλμάνων καθώς έβγαιναν έπειτα από την προσευχή από τεμένη στο βόρειο Λονδίνο σήμερα Δευτέρα», ανέφερε η Τερέζα Μέι και πρόσθεσε:

«Ήταν μια επίθεση η οποία για άλλη μια φορά είχε στόχο κανονικούς και αθώους ανθρώπους που συνέχιζαν κανονικά τη ζωή τους, αυτή τη φορά βρετανούς Μουσουλμάνους καθώς έφευγαν από ένα τέμενος μετά την προσευχή».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ