Skip to main content

Μεϊμαράκης: Το μόνο νέο που έφερε ο Τσίπρας είναι το τρίτο Μνημόνιο

Συνάντηση Μεϊμαράκη με παραγωγικούς φορείς της πόλης - «Το πρόγραμμά μας έχει βασικούς άξονες την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της παραγωγής»

Δεν ήρθα εδώ για να δώσω υποσχέσεις, δήλωσε στους παραγωγικούς φορείς της Βορείου Ελλάδος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατά το σύντομο χαιρετισμό που τους απηύθυνε, κατά τη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, με την ευκαιρία της 80ης ΔΕΘ.

«Δεν θέλω να εκλάβετε τη σημερινή συνάντησή μας σαν προεκλογική, αλλά ως θεσμική που θα γινόταν ούτως ή άλλως στο πλαίσιο της 80ής ΔΕΘ», σημείωσε αρχικά ο κ. Μεϊμαράκης.

Όπως τόνισε, «μένουμε στο πρόγραμμά μας το οποίο είναι γνωστό και έχει βασικούς άξονες την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της παραγωγής». 

Αναφερόμενος στην προηγούμενη κυβέρνηση, ο επικεφαλής της ΝΔ άσκησε έντονη κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας πως «δυστυχώς, έχει δημιουργηθεί ένα νέο πλαίσιο. Είναι το μόνο που έφερε η κυβέρνηση Τσίπρα, κι αυτό είναι το τρίτο Μνημόνιο».

Ο κ. Μεϊμαράκης υπενθύμισε ότι «το 2012 οι εκλογές έγιναν πάλι μέσα σε 20 μέρες, αλλά τότε το πλαίσιο ήταν γνωστές, όπως και οι προτάσεις όλων των κομμάτων».

«Τώρα γίνονται πάλι σε 20 μέρες, αλλά θα κρίνουν το μέλλον της χώρας για τα επόμενα πολλά χρόνια», πρόσθεσε και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «είναι κατεπείγον να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει τι διακυβέυεται σε αυτές τις εκλογές.

«Πρέπει να είναι ξεκάθαρο το πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί μετά τις 14 Αυγούστου και πολύ αμφιβάλλω εάν οι πολίτες έχουν καταλάβει γιατί πηγαίνουμε ξανά σε εκλογές», κατέληξε ο κ. Μεϊμαράκης.