Skip to main content

Μείωση αξιολόγησης για ΕτΕ και ΤΤ από την Goldman Sachs

Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης υποβάθμισε σε «sell» από «neutral» τη σύσταση για τις μετοχές των δύο ελληνικών τραπεζών και μείωσε την τιμή-στόχο στα 11,20 ευρώ για την ΕτΕ και στα 3,30 ευρώ για το ΤΤ.
Σε μείωση της αξιολόγησής της για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προχώρησε η Goldman Sachs, ενώ μείωσε και την τιμή-στόχο για άλλες έξι τράπεζες.

Πιο αναλυτικά, ο οίκος υποβάθμισε σε «sell» από «neutral» τη σύσταση για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας και μείωσε την τιμή-στόχο στα 11,20 ευρώ από 22,80 ευρώ.

Επίσης, υποβάθμισε σε «sell» από «neutral» τη σύσταση για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μειώνοντας την τιμή-στόχο στα 3,30 ευρώ από 3,80 ευρώ.

Ακόμη, η GS διατήρησε αμετάβλητη σε «sell» τη σύσταση για την ATEBank, δίνοντας νέα τιμή-στόχο 1,15 ευρώ από 1,30 ευρώ, διατήρησε αμετάβλητη σε «neutral» τη σύσταση για την Alpha Bank με νέα τιμή-στόχο 6,00 ευρώ από 8,90 ευρώ προηγουμένως και διατήρησε αμετάβλητη σε «neutral» τη σύσταση για την Τράπεζα Κύπρου με νέα τιμή-στόχο 3,80 ευρώ από 4,70 ευρώ προηγουμένως.

Επίσης, η σύσταση για την Eurobank διατηρήθηκε αμετάβλητη σε «neutral» με νέα τιμή-στόχο 5,70 ευρώ από 10,00 ευρώ προηγουμένως, η σύσταση για την Marfin Popular Bank διατηρήθηκε αμετάβλητη σε «neutral» με νέα τιμή-στόχο 1,80 ευρώ από 2,30 ευρώ προηγουμένως και τη σύσταση για την Πειραιώς διατηρείται αμετάβλητη σε «sell» με νέα τιμή-στόχο 5,00 ευρώ από 8,10 ευρώ προηγουμένως.