Skip to main content

Μέλη του ΚΕΘΕΑ Ιθάκη καθάρισαν την πλαζ της Αγίας Τριάδας

Η δράση που είχε ως στόχο την επαφή των μελών του ΚΕΘΕΑ με την κοινωνία και τη δημιουργία ενός καινούριου κόσμου επαφής των παιδιών

Μια όμορφη πρωτοβουλία για τον καθαρισμό της πλαζ Αγίας Τριάδας, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των ναρκωτικών, έγινε από τα μέλη και το προσωπικό της Ανοικτής Δομής θεραπείας και του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ Ιθάκη, σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Συμβουλευτικό Σταθμό του δήμου Θερμαϊκού.

Η δράση αυτή που είχε ως στόχο την επαφή των μελών του ΚΕΘΕΑ με την κοινωνία και τη δημιουργία ενός καινούριου κόσμου επαφής των παιδιών, ώστε να βάλουν νέα θεμέλια στη ζωή τους χωρίς εξαρτήσεις, πραγματοποιήθηκε στις 29-6-2017 και στέφθηκε από πλήρη επιτυχία.

Το κλείσιμο της εκδήλωσης έγινε από την εφηβική μπάντα κρουστών ‘’Τα Κρούσματα’’ του Εθελοντικού Συμβουλευτικού Σταθμού για τις οικογένειες εφήβων του Δήμου Θερμαϊκού.

Ο δήμος Θερμαϊκού με τη συμβολή της Αντιδημάρχου Παιδείας, Νεολαίας, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας κ. Κατερίνας Χατζηχριστοφή, προσέφερε κάθε σχετική βοήθεια για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχαριστήσει τα μέλη και το προσωπικό της Ανοικτής Δομής Θεραπείας και του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ Ιθάκη για την πρωτοβουλία και συμμετοχή τους σε μια τόσο σπουδαία κοινωνική προσφορά.