Skip to main content

Μέλος «Ρουβίκωνα»: Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα

Η προειδοποίηση από το ιδρυτικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα», Γιώργο Καλαϊτζίδη πραγματοποιήθηκε για το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα.

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα» προειδοποιεί μέλος της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας».

Η προειδοποίηση από το ιδρυτικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα», Γιώργο Καλαϊτζίδη πραγματοποιήθηκε για το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα την Κυριακή, για τον όρο «Μακεδονία».

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε "σφουγγαρίστρες" και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι "θα είναι η μέρα τους" και κάποιοι άλλοι θέλουν "να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες". Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους», αναφέρει χαρακτηριστικά με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook.

Σε δεύτερη ανάρτησή του ο Γιώργος Καλαϊτζίδης σημειώνει: «Απασφαλισαν τα μίντια με την τελευταία ανάρτηση που έκανα.Τι δεν καταλαβαίνετε; Στο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη φασίστες μπροστά στα ματ που παρακολουθούσαν χωρίς να κάνουν τίποτα έκαψαν μια κατάληψη και έκαναν επιθέσεις. Εαν μας έρθουν και εδώ δεν θα κάτσουμε να τους κοιτάμε να μας βάζουν φωτιά ούτε θα κάτσουμε να μας μαχαιρώσουν».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την ανάρτηση κάνει λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού του λαού, προκειμένου να μην συμμετάσχει στο συλλαλητήριο.
«Ο εκφοβισμός δεν θα καρποφορήσει και είναι ευθύνη της κυβέρνησης να εξασφαλίσει το δικαίωμά μας να διαδηλώσουμε. Αν οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων έρθουν να μας εμποδίσουν διά της βίας η ευθύνη στον κ. Τσίπρα» σχολίασε.