Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018
x

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ICIE Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

O δύο οργανισμοί έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενός πολυσυνεδρίου εντός του 2018, για την προώθηση των επενδύσεων των επιχειρήσεων - μελών του ICIE.

Ομόφωνα αποδεκτός ως μέλος του «International Congress of Industrialists and Entrepreneurs», (www.ic-ie.com), έγινε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) κατά την πρόσφατη Ετήσια Γενική Συνέλευση του Οργανισμού στο Μίνσκ της Λευκορωσίας. Ήταν η δεύτερη φορά σε λιγότερο από 4 μήνες που ο ΣΒΒΕ ήταν προσκεκλημένος του οργανισμού προώθησης της Ευρασιατικής Οικονομικής και Επιχειρηματικής συνεργασίας.

Ήδη οι δυο οργανισμοί έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της διοργάνωσης ενός πολύ σημαντικού πολυσυνεδρίου εντός του 2018, για την προώθηση των επενδύσεων των επιχειρήσεων - μελών του International Congress of Industrialists and Entrepreneurs, στη Ελλάδα.

Το ICIE είναι ο σημαντικότερος επιχειρηματικός οργανισμός που προωθεί διεθνείς συνεργασίες και υλοποιεί ξένες επενδύσεις, με έδρα τη Μόσχα και έχει επιχειρήσεις μέλη απ΄όλες τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Το ICIE:
Έχει παρουσία και στις 5 χώρες της Ευρασίας, στις 11 από τις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε 11 χώρες της Μαύρης Θάλασσας
Έχει παρουσία σε 28 χώρες, εκπροσωπώντας εκεί συνδέσμους βιομηχανιών και επιχειρηματιών.
Στην οργάνωσή του λειτουργούν 14 επιτροπές και 7 γραφεία αντιπροσώπευσης στο εξωτερικό, ενώ λειτουργεί ήδη 25 χρόνια.

Μετά την εισδοχή του ΣΒΒΕ ως μέλους αυτού του σημαντικού διεθνούς οργανισμού, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Αθανάσιος Σαββάκης, δήλωσε: «Πρόκειται για μια ακόμη – και μάλιστα εκτός συνόρων- σημαντική αναγνώριση του ΣΒΒΕ, για την προώθηση της επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ ελληνικών και ευρασιατικών επιχειρήσεων. Θεωρώ ότι η διοργάνωση το 2018 του μεγάλου πολυσυνεδρίου που ετοιμάζουμε από κοινού με το ICIE, αποτελεί μια από τις πλέον σημαντικές ευκαιρίες για τις μεταποιητικές επιχειρήσεις της Ελλάδας, να γίνουν «ορατές» στη διεθνή αγορά επενδύσεων και να εντάξουν τα προϊόντα τους σε διεθνή δίκτυα διανομής…»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ