Skip to main content

Ένωσαν τις φωνές τους τραγουδώντας Λουκιανό και «Θα κάτσω σπίτι»(vid)

Γνωστοί καλλιτέχνες τραγουδούν Λουκιανό Κηλαηδόνη και «Θα κάτσω σπίτι» σε ένα όμορφο βίντεο στέλνοντας μήνυμα στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Τις φωνές τους και τις δυνάμεις τους από το σπίτι ένωσαν γνωστοί καλλιτέχνες για να τραγουδήσουν αλλιώς το αγαπημένο «Θα κάτσω σπίτι» του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Το τραγούδι που αποτέλεσε από την αρχή το σύνθημα για τον περιορισμό των κοινωνικών επαφών στη μάχη κατά του κορωνοϊού επιστρέφει ελαφρώς πειραγμένο.

Το single «Θα Κάτσω Σπίτι 2020» δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Είναι κοινωνική προσφορά της Walnut Entertainment Greece και όλων των συμμετεχόντων, και όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Η συγκεκριμένη κίνηση επιβραβεύτηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το βίντεο, γράφοντας: «Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι!

Ευχαριστούμε την εταιρεία, τους καλλιτέχνες και συντελεστές και φυσικά, την οικογένεια Κηλαηδόνη».