Κυριακή 24 Ιουνίου 2018
x

ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ 28 ΚΛΟΠΕΣ ΙΧ ΣΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ

Ο 44χρονος Γεωργιανός συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από αστυνομικούς, χθες το μεσημέρι, στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Στα δίχτυα της αστυνομίας πιάστηκε ένας 44χρονος Γεωργιανός, ο οποίος είναι ο δράστης 28 περιπτώσεων κλοπών οχήματα στις περιοχές Καλαμαριάς, Τούμπας και κέντρου Θεσσαλονίκης.

Ο 44χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από αστυνομικούς, χθες το μεσημέρι, στην περιοχή της Καλαμαριάς. Είχε εισέλθει παράνομα σε ανασφάλιστο όχημα αφαιρώντας μία τσάντα από το εσωτερικό της.

Κατά τη σύλληψή του ο 44χρονος προέβαλλε σθεναρή αντίσταση κατά των αστυνομικών, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και της αντίστασης.

Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί, προέκυψε ότι ο 44χρονος από τον Μάιο του 2017 έως και τις αρχές Μαρτίου 2018 στις περιοχές Καλαμαριάς, Τούμπας και κέντρου Θεσσαλονίκης, εισήλθε σε 27 επιπλέον ανασφάλιστα αυτοκίνητα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα, τσάντες, κοσμήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα – κλοπιμαία, τα περισσότερα εκ των οποίων αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αρμοδίως.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ