Skip to main content

Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο 12 εκατ. ευρώ από τη Dionic

Η 5η Μαρτίου 2010 ορίστηκε ως ημερομηνία μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές, σχετικά με το ΜΟΔ, ύψους 12 εκατ. ευρώ, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης, το οποίο είχε εκδώσει η Dionic με εκπρόσ
Η 5η Μαρτίου 2010 ορίστηκε ως ημερομηνία μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές, σχετικά με το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο (ΜΟΔ), ύψους 12 εκατ. ευρώ, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης, το οποίο είχε εκδώσει η Dionic με εκπρόσωπο των ομολογιούχων την Alpha Bank.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο λόγος μετατροπής, είναι 10.000 κοινές ονομαστικές μετοχές μετά ψήφου ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ ανά 1 ομολογία μετατρέψιμη σε μετοχές αξίας τιμής εκδόσεως 10.000 ευρώ.

Κατά την ημερομηνία μετατροπής (5 Μαρτίου) απομένουν προς μετατροπή 157 ομολογίες του ανωτέρω μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου της εταιρείας που δύνανται να μετατραπούν, με την άσκηση του δικαιώματος μετατροπής των ομολογιούχων, σε 1.727.000 μετοχές της εταιρείας ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ η κάθε μια.

Οι ομολογιούχοι θα μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμά τους και να μετατρέπουν τις ομολογίες σε μετοχές το αργότερο τρεις (3) εργάσιμες μέρες πριν την εκάστοτε Ημερομηνία Μετατροπής.

Συνεπώς για την ανωτέρω ορισθείσα ημερομηνία μετατροπής, η πιο πάνω ανέκκλητη αίτηση δεσμεύσεως των ομολογιών προς τον χειριστή τους πρέπει να έχει απευθυνθεί από 17 Φεβρουαρίου 2010 και μέχρι και την 1η Μαρτίου 2010.