Skip to main content

Μετονομάζεται προς τιμήν του... Τραμπ η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (φωτο)

Η απόφαση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ επηρέασε και το ποδόσφαιρο

Το όνομά της τιμώντας τον Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αλλάξει η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ επηρέασε και το ποδόσφαιρο.

«Για 70 χρόνια η Ιερουσαλήμ ανέμενε διεθνή αναγνώριση, μέχρι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, σε μία θαρραλέα κίνηση, αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως αιώνια πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Ο πρόεδρος Τραμπ έδειξε κουράγιο και αληθινή αγάπη στον λαό του Ισραήλ και την πρωτεύουσά τους και αυτές τις μέρες άλλες χώρες ακολουθούν την κίνησή του, δίνοντας στην Ιερουσαλήμ τον δικαιωματικό τίτλο της. Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ένας από τα πιο εξέχοντα σύμβολα της πόλης, θα ήθελε να τιμήσει τον πρόεδρο για την αγάπη και την υποστήριξή του με μία δική του κίνηση» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η ισραηλινή ομάδα.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα την Κυριακή, ο ιδιοκτήτης Έλι Ταμπίμπ και ο γενικός διευθυντής Έλι Οχάνα «αποφάσισαν να προσθέσουν στην ονομασία του συλλόγου το όνομα του Αμερικανού προέδρου που έγραψε ιστορία και από τώρα θα αποκαλούμαστε Μπεϊτάρ Τραμπ Ιερουσαλήμ. Τη μεγαλύτερη αγάπη μας για τον πρόεδρο. Θα νικήσουμε».