Skip to main content

Μια 15χρονη και μια 16χρονη πίσω από τις διαρρήξεις οικιών στις Σέρρες

Τα δύο νεαρά κορίτσια συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών.

Στα δίχτυα της αστυνομίας πιάστηκαν δύο ανήλικες, ηλικίας 15 και 16 ετών, οι οποίες διέρρηξαν σπίτια στις Σέρρες, ενώ δεν δίστασαν να ασκήσουν βία και σε βάρος μιας 81χρονης για να τη ληστέψουν. 

Τα δύο νεαρά κορίτσια, Ρομά, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών.

Οι ανήλικες εντοπίστηκαν τη στιγμή που εξέρχονταν από οικία 58χρονης που είχαν διαρρήξει νωρίτερα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό του σπιτιού.

Από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, προέκυψε ότι οι ανήλικες διέπραξαν μία ληστεία και 2 διαρρήξεις οικιών, που έγιναν το πρωί της 4 Φεβρουαρίου 2018 στην πόλη των Σερρών.

Συγκεκριμένα:

με χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν 81χρονη ημεδαπή μέσα στο σπίτι της και αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό,
διέρρηξαν παράθυρο οικίας που διέμενε 69χρονη ημεδαπή και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και
αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από οικία 54χρονης.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.