Τρίτη 21 Αυγούστου 2018
x

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ NAVONA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ

Το εστιατόριο Navona μεταμορφώνει την αυλή του σε μια ανοιχτή grill κουζίνα και καλεί για ένα αξέχαστο πάρτι σε καρναβαλικούς ρυθμούς

Με ένα ξεχωριστό event στο εστιατόριο «Navona» μπορούν να γιορτάσουν οι Θεσσαλονικείς την Τσικνοπέμπτη.

Συγκεκριμένα, στο γνωστό εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου «Makedonia Palace» θα δημιουργηθεί ανοιχτή grill κουζίνα και μπαρ με dj σε ρυθμούς latin salsa αλλά και ελληνικούς, πάντα στο καρναβαλικό πνεύμα της ημέρας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της εκδήλωσης:

«Φέτος, ο παλμός της Τσικνοπέμπτης χτυπά στο Navona! Το εστιατόριο Navona μεταμορφώνει την αυλή του σε μια open kitchen, μαγειρεύουμε μπροστά σας και σας περιμένουμε να απολαύσατε μια All Day Live Grilling εμπειρία, από τα χέρια του executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου. Φρεσκοψημένα κρεατικά στα κάρβουνα με συνοδευτικές πίτες, φρέσκιες τηγανιτές πατάτες αλλά και take away επιλογές με μουσική κατάλληλη στο πνεύμα της ημέρας. Ξεσηκωτικά ξένα latin salsa και ελληνικά τραγούδια που θα επιμεληθεί η dj Magda Zoulidou υπόσχονται διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης! Ένα εμπνευσμένο καρναβαλίστικο dj set, βάζοντας πινελιές που έχουν κοινό παρονομαστή το κέφι!

Μενού:

Πιατέλα με ποικιλία από φρεσκοψημένα κρεατικά στα κάρβουνα

Σουβλάκι, κοτόπουλο, λουκάνικο, μπιφτέκι, πανσέτα

Συνοδεύονται με πίτες, φρέσκιες τηγανιτές πατάτες και λαχανοσαλάτα με πίκλες

Σάλτσα barbeque, γλυκιά και καυτερή μουστάρδα

20€

Take Away επιλογές:

Σάντουιτς με σουβλάκι

Σάντουιτς με λουκάνικο

Σάντουιτς με πανσέτα

Σερβίρεται με λαχανοσαλάτα μουστάρδα και κέτσαπ

3€

Τα κάρβουνα θα ανάψουν από νωρίς την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, Τσικνοπέμπτη, βάζουμε τις μάσκες μας και απολαμβάνουμε All Day Live Griling στο Nanona, με τα πιο πρωτότυπα cocktails & ποτά και με φόντο την καλύτερη θέα της πόλης!

Be someone else just for one day…
Navona Days & Nights.

Μεγ. Αλεξάνδρου 2, τκ. 54640, Θεσσαλονίκη

Κρατήσεις: 2310 897 444».




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ