Skip to main content

Μίχελ: Η Ολιμπίκ είναι ομάδα χωρίς κανένα κόνσεπτ και οπαδούς

O αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου» ανέλυσε την επερχόμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ, στον τρίτο προκριματικό του Europa League

Η κληρωτίδα της ΟΥΕΦΑ έκανε το... κέφι του ΠΑΟΚ και του έφερε στο δρόμο του μια άγνωστη στο ευρωπαϊκό στερέωμα ομάδα.

Η Ολιμπίκ Ντόνετσκ είναι μια πρωτάρα στην Ευρώπη, στο ευρύ κοινό είναι άγνωστη, όχι όμως και για τον Λούμπος Μίχελ. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έζησε χρόνια δίπλα της και την ξέρει καλά!

«Ουσιαστικά είναι ένα κλαμπ Β' Εθνικής. Όταν ανέβηκε στην 1η κατηγορία δεν το πίστευε κανείς. Όλοι πίστευαν ότι θα πέσει όπως ανέβηκε, αλλά αυτή τερμάτισε και 4η και βγήκε στην Ευρώπη. Καταλαβαίνετε την έκπληξη όλων... Αυτό βέβαια δείχνει και το ότι το ουκρανικό πρωτάθλημα έπεσε ποιοτικά» ήταν το πρώτο σχόλιο του Μίχελ στην εφημερίδα «Forza» μόλις πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

«Είναι μια ομάδα, που δεν έχει καθόλου οπαδούς! Ούτως ή άλλως δεν έχει κόσμο, φανταστείτε τώρα που παίζουν ως γηπεδούχοι στο Κίεβο. Στο γήπεδο θα ακούγονται μόνο οι δικοί μας» συμπλήρωσε ο αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου» που αναφέρθηκε και στη σχέση της Ολιμπίκ με την Σαχτάρ.

«Όταν δούλευα στη Σαχτάρ, υπήρχε σκέψη να γίνει η Ολιμπίκ, Σαχτάρ Β'. Τελικά δεν υπήρξε συμφωνία και δεν έγινε. Υπάρχει, όμως, καλή σχέση. Μέχρι και σήμερα, όταν η Σαχτάρ θέλει να δώσει έναν παίκτη κάπου για να πάρει συμμετοχές, τον δίνει εκεί. Η Ολιμπίκ θυμίζει μικρές ελληνικές ομάδες, δεν έχει κανένα κόνσεπτ, κάθε χρόνο αλλάζει 12-13 παίκτες. Με λίγη προσοχή, δε νομίζω να κινδυνεύσουμε» επεσήμανε ο Μίχελ.