Skip to main content

Μίχελ: Καθαρό το γκολ του Βαρέλα, καλός και δίκαιος άνθρωπος ο Ιβάν

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε πως εκείνη τη στιγμή, ο ομογενής επιχειρηματίας δεν συνειδητοποίησε ότι είχε το όπλο στη ζώνη του

Για τα όσα εκτυλίχθηκαν στο μεγάλο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και την απόφαση, τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε στην ιστοσελίδα «Sport.sk», ο Λούμπος Μίχελ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η Πειθαρχική δεν έχει ακόμη αποφασίσει, αλλά θα συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ξέρουμε, ήδη, ότι θα πάμε στην επιτροπή εφέσεων σε περίπτωση που χάσουμε το ματς με 0-3, εξαιτίας της εισόδου οπαδών στο γήπεδο. Ακόμη και ο ιδιοκτήτης της ομάδας στην πραγματικότητα αντιλαμβάνεται ως οπαδός».

Ερωτηθείς για την φάση του γκολ από τον Φερνάντο Βαρέλα: «Ήταν ένα καθαρό γκολ. Το είδα σε αργή κίνηση στην τηλεοπτική κάλυψη και επιβεβαιώθηκα. Ο διαιτητής αρχικά σωστά το κατακύρωσε, αλλά στην συνέχεια την άλλαξε για αδιευκρίνιστους λόγους. Του είπα τι εννοούσε. Η πρώτη απόφαση ήταν σωστή, αλλά λόγω άγχους μέσα σε 2-3 λεπτά την άλλαξε».

Για την κίνηση που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης στο ματς με ΑΕΚ: «Ασφαλώς και ήταν λάθος να έχει πάνω του ένα όπλο. Ωστόσο το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Πάντα το έχει πάνω του, σχετίζεται με την ασφάλεια και τις επιχειρήσεις του. Εκείνη τη στιγμή, δεν συνειδητοποίησε ότι το είχε στη ζώνη του. Τον γνωρίζω πολύ καιρό, και μπορώ να πω ότι είναι ένας πολύ καλός και δίκαιος άνθρωπος».

Τέλος όσον αφορά τις αποφάσεις που αναμένονται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, είπε: «Αναζητούνται λύσεις γύρω από την πρόληψη της βίας στα γήπεδα, η ΦΙΦΑ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Το πρωτάθλημα θα πρέπει να αρχίσει ξανά στα τέλη Μαρτίου».