Skip to main content

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα σε όλη τη χώρα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς κελσίου.

Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν σήμερα στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, ενώ σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές - αναμένονται κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στη Θράκη. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο και θα σταματήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα επικρατούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με τοπικές βροχές, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και στη Θράκη σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Γρήγορη βελτίωση του καιρού από τα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους 3 με 4 μποφόρ .

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια 5 μποφόρ που από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς κελσίου.