Skip to main content

Μην το δείτε σαν αγγαρεία

Από την μία η ΑΕΚ δείνει το βάρος στο πρωτάθλημα και στο αγώνα με τον Παναθηναϊκό ,αλλά η ιστορία της, της απαγορεύει να αφήσει το σημερινό αγώνα στην τύχη της....

Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές για το αποψινό ματς, έχοντας το νου του και στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Καφέ, Καράμπελα και Βάργκας, ενώ τραυματίες είναι οι Κάλα και Γκούντγιονσεν.

Η Ένωση θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1 με τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια. Η αμυντική τετράδα θα αποτελείεται από τους Γεωργέα, Λαγό, Μανωλάς, Χέλγκασον. Τα αμυντικά χαφ θα είναι οι Μάκος, Γκέντσογλου, με την τριάδα πίσω από τον Μπέλεκ να την αποτελούν οι Χοσέ Κάρλος, Μπερνς, Σιαλμάς.

Ντέρμπι δεν έχει μόνο η ΑΕΚ, αλλά και η Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία έφτασε στην Αθήνα με πολλές απουσίες ελέω του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Ρώσοι αναμένεται να παραταχθούν με τους: Γκιλέρμε, Σίσκιν, Γιανμπάεφ, Μπούρλακ, Ντα Κόστα, Γκλουσάκοφ, Θαπατέρ, Μαϊκόν ή Ομπίνα, Ίμπρισιτς ή Τορμπίνσκι, Ιγκνατίεφ, Σίτσεφ.