Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
x

ΜΗΝΥΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΑΥΡΙΟ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

Ο δήμαρχος της Ορεστιάδας τονίζει πως θέλει να περάσει στον κόσμο το μήνυμα της καλής γειτνίασης και φιλίας μεταξύ των δύο λαών.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη η διαδήλωση στην Ορεστιάδα για τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Ο δήμαρχος της Ορεστιάδας τονίζει πως θέλει να περάσει στον κόσμο το μήνυμα της καλής γειτνίασης και φιλίας μεταξύ των δύο λαών.

«Να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες ώστε να γυρίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα παλικάρια μας πίσω. Είμαστε ρεαλιστές βλέπουμε ότι η υπόθεση αυτή ίσως έχει αρκετά χρονικά μακρύ δρόμο ακόμη αλλά εμείς θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα της καλής γειτνίασης, της φιλίας μεταξύ των δύο λαών και να μπορέσουμε να βροντοφωνάξουμε αυτό το αίτημά μας να γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε να γυρίσουν τα παιδιά μας πίσω», δήλωσε ο κ. Βασίλης Μαυρίδης στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε και στα μηνύματα συμπαράστασης από Ελλάδα και Ευρώπη.

«Δεχόμαστε μηνύματα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη, είναι μια ανάσα αισιοδοξίας και μιας ενθάρρυνσης ιδίως των οικογενειών, σύσσωμη η τοπική κοινωνία είναι κοντά τους και διαβεβαιώνω σε όλους τους Έλληνες ότι το φρόνημα μας και το ηθικό μας είναι υψηλό και θα αγωνιζόμαστε χωρίς ακραίες φωνές να περνάμε το μήνυμα ότι οι δύο λαοί μπορούμε να συνυπάρξουμε ειρηνικά» πρόσθεσε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ