Skip to main content

Μήνυμα για την εθελοντική αιμοδοσία στον σταθμό Παπάφη του Μετρό

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον σταθμό του Μετρό, οι πολίτες ενημερώθηκαν για τη δράση του Ελληνικού Συλλόγου Θαλασσαιμίας.

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και να γνωρίσουν το έργο που επιτελεί ο Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας είχαν οι πολίτες σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιουνίου, στον σταθμό Παπάφη του Μετρό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι ομιλητές Βασίλειος Περηφάνης, Επίκουρος Καθηγητής Αιματολογίας του ΑΠΘ Α’ ΠΡΠ ΑΧΕΠΑ και Θεοδώρα Καρακιουλάχ δημοσιογράφος και συντονίστρια της τράπεζας αίματος ακροατών του Ράδιο Θεσσαλονίκη στις ομιλίες τους παρέθεσαν στοιχεία για την αιμοδοσία στη χώρα μας στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα για τη σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας τόσο για τους πάσχοντες από Θαλασσαιμία όσο και για τον άνθρωπο που κάποια στιγμή στη ζωή του θα βρεθεί σε ανάγκη να ζητήσει αίμα.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόεδρος του Ε.Σ.ΘΑ Στέλλα Μηνά, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΘΑ Βασίλης Δήμος και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών για πάσχοντες από Θαλασσαιμία «Πηγή Ζωής» Ηλέκτρα Γραμματικοπούλου. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

Για τον Ελληνικό Σύλλογο Θαλασσαιμίας η σωστή ενημέρωση και η ισότιμη πρόσβαση των μελών στην πληροφορία αποτελεί στρατηγική επιλογή. Οι δράσεις του συλλόγου θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα μέσα από πρωτότυπες εκδηλώσεις.