Skip to main content

Μηνυτήρια αναφορά Καρυπίδη κατά του Νεφελούδη για εξύβριση(φωτο)

Εξαιτίας των όσων είπε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας εναντίον του επιχειρηματία και ισχυρού άνδρα των «κιτρινόμαυρων»

Μηνυτήρια αναφορά κατά του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, για εξύβριση, δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση, κατέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης, εξαιτίας των όσων είπε ο ΓΓ εναντίον του επιχειρηματία και ισχυρού άνδρα των «κιτρινόμαυρων» σε εκπομπή στην TV100.

Όπως αναφέρεται στην πολυσέλιδη αναφορά, «ο εγκαλούμενος διέδωσε σε βάρος μου και ενώ τελούσε σε γνώση του ψεύδους αυτών [...] τα ακόλουθα:

1. «ψέμα πρώτο: θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία είναι μια απάτη, καινούργια απάτη του Καρυπίδη σε βάρος και των εργαζόμενων και των πολιτών»

2. «ο ίδιος εκμεταλλεύεται, προστατεύεται από ένα πάθος λογικό των ανθρώπων που περιβάλλει τον Άρη Θεσσαλονίκης για να καλύψει τις δικές του, αν θέλετε, αμαρτίες, τις οικονομικές»

3. «κάνει μία νέα απάτη, είναι εκπαιδευμένος στο είδος με νέα απάτη για να μπορέσει να ρίξει στάχτη στα μάτια των εργαζόμενων στο ότι δεν χρωστάει πια λεφτά αυτός»

4. «είναι εθισμένος στο να λέει ψέμματα και να εξαπατά τον κόσμο»

Ο κ. Καρυπίδης, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, ζητεί να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του και να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία «διότι νομίμως και βασίμως την αιτούμαι», όπως επίσης και την άμεση σύλληψη του εγκαλούμενου και την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για την άσκηση σε βάρος του της ποινικής δίωξης για εξύβριση, δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση.

«Κυρία Αχτσιόγλου καμαρώστε τον»

Μάλιστα, ο Θόδωρος Καρυπίδης τοποθετήθηκε και μέσω χθεσινής ανάρτησης του στο instagram, καλώντας την υπουργό Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου να πάρει θέση για το ζήτημα και τις δηλώσεις του Ανδρέα Νεφελούδη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρυπίδης έγραψε:

«Καμαρώστε κυρία Αχτσιόγλου, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, πως μιλάει στον κόσμο. Αποκαλεί τον κόσμο του Άρη, Καρυπιδάκια, χωρίς να σέβεται τίποτα. Το επίπεδο του, το έχουμε καταλάβει ποιο είναι.

» Δεν θα του κάνουμε το χατίρι να γίνουμε σαν αυτόν. Για τον Μαρινόπουλο όμως τσιμουδιά, γιατί εκεί είχαμε άλλα…

» Δεν θα έχει που να κρυφτεί μόλις βγουν στην δημοσιότητα. Για το Mega τίποτα και άλλα πολλά.

» Ο κόσμος όμως καταλαβαίνει το τι γίνεται, και θα σας τιμωρήσει όπως σας αρμόζει».

Δείτε αποσπάσματα της πολυσέλιδης μηνυτήριας αναφοράς: