Skip to main content

Μήτρογλου: Ήθελα να φύγω από τη Μπενφίκα,κορυφαία ομάδα η Μαρσέϊγ(vid)

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός των Φωκαιών εξήρε την ατμόσφαιρα του «Βελοντρόμ» υπογραμμίζοντας πως θέλει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό

Στην επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μπενφίκα στάθηκε με δηλώσεις του κατά την παρουσίασή του από τη Μαρσέϊγ, ο Κώστας Μήτρογλου μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ατμόφαιρα του «Βελοντρόμ» ενώ τοποθετήθηκε και για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας διεθνής επιθετικός των Φωκαιών:

Για το νέο του σπίτι: «Ξέρω πολύ καλά πως η ατμόσφαιρα στο Vélodrome βράζει. Έχω ανάλογη εμπειρία, καθώς το ίδιο ισχύει με τις έδρες του Ολυμπιακού και της Μπενφίκα

Για την πώλησή του από τη Μπενφίκα: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τους ανθρώπους της Μπενφίκα γι' αυτό, αλλά η αλήθεια είναι πως και εγώ ήθελα να φύγω. Όπως και να έχει, είμαι πολύ χαρούμενος για το διάστημα που πέρασα στη Λισαβόνα».

Για τη Ligue1: «Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι ένας απ'τους λόγους που είπα το... ναι στη Μαρσέιγ, η οποία είναι κορυφαίος σύλλογος. Το πρωτάθλημα είναι ένα απ'τα καλύτερα στην Ευρώπη, με πάρα πολλούς καλούς παίκτες. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω σε αυτό το πρωτάθλημα».

Για τον τραυματισμό του: «Δεν είναι κάτι σημαντικό, είναι ένας μικρός τραυματισμός. Θέλω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό και να παίξω ξανά στο κορυφαίο επίπεδο».


L'arrivée de Konstantinos Mitroglou à l'OM από olympiquedemarseille