Skip to main content

Μητσοτάκης: Έκανα λάθος, ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Ερωτηθείς για την ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής, τόνισε ότι κανένας επιχειρηματίας δεν πρέπει να αισθάνεται ότι έχει προστασία πολιτική ή μιντιακή.

Συγγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για το «καλή ευρωπαϊκή πορεία» που ευχήθηκε στον Θοδωρή Ζαγοράκηκατά την επίσκεψή του χθες στο περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου(δείτε εδώ).

Ερωτηθείς ο πρόεδρος της ΝΔ αν μετά την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου φτάσαμε στην ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής, αναγνώρισε ότι η ατάκα του για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ στον Θοδωρή Ζαγοράκη έγινε από λάθος.

«Έκανα λάθος στη διατύπωση μου χτες και ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε καμιά διάθεση ειρωνείας ή ο,τιδήποτε άλλο, απλώς είχα την εντύπωση ότι είχε προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, ενώ είχε αποκλειστεί. Δεν είχα καμιά διάθεση ειρωνείας. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ και όλες τις ομάδες», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Είμαι πάνω από όλα φίλαθλος και μου αρέσει το ποδόσφαιρο και εύχομαι να έχουμε ενα καθαρό κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν έχω επίσης κανένα πρόβλημα με οποιονδήποτε επιχειρηματία και τη δράση του. Όταν όμως για να στηρίξει τα επιχειρηματικά του συμφέροντα κάποιος αγοράζει ΜΜΕ και χρειάζεται πολιτική προστασία για να προωθήσει τα επιχειρηματικά του συμφέροντα έχω πρόβλημα. Κανένας δεν πρέπει να αισθάνεται ότι έχει προστασία πολιτική ή μιντιακή. Αν κάποιος είναι νόμιμος δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, αν ειναι παράνομος δεν θα κάνει τη δουλειά. Δεν πολιτικοποίησα άλλωστε εγώ αυτή την αντιπαράθεση».