Skip to main content

Μοναδικό pasta party για τους Μαραθωνοδρόμους στη Θεσσαλονίκη

Το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα θα προσφέρει φέτος και ένα ανεπανάληπτο pasta party σε όλους τους εγγεγραμμένους Μαραθωνοδρόμους.

Γεμάτος από ξεχωριστές εκπλήξεις θα είναι ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», που έρχεται την Κυριακή 1 Απριλίου και υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές σε όλους τους συμμετέχοντες!
 
Το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα θα προσφέρει φέτος και ένα ανεπανάληπτο pasta party σε όλους τους εγγεγραμμένους Μαραθωνοδρόμους, με την υποστήριξη της Barilla, της κορυφαίας εταιρείας ζυμαρικών στον πλανήτη! Ό,τι καλύτερο για αυτούς που λίγες ώρες μετά, στις 08:00 το πρωί της Κυριακής, θα ξεκινήσουν από την ιστορική Πέλλα τη Μαραθώνια προσπάθειά τους.
 
Η Barilla πιστή στη φιλοσοφία της πως το φαγητό πρέπει να αποτελεί πλούσια πηγή θρεπτικών στοιχείων για όλους και ιδιαίτερα για εκείνους που αγωνίζονται σε μεγάλες αποστάσεις δεν θα μπορούσε παρά να δώσει το δικό της παρόν στη διοργάνωση αυτή.
 
Το Barilla pasta party του Μαραθωνίου της Ιστορίας θα «στηθεί» στην είσοδο του Registration Center της διοργάνωσης, στο Περίπτερο 10 της ΔΕΘ - HELEXPO, όπου λειτουργεί παράλληλα η "Sportexpo 2018".
 
Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» της Κυριακής 1 Απριλίου 2018, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.
 
Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ..

Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.
 
Θα είμαστε όλοι εκεί!