Skip to main content

Μόνικα Αϊβάζογλου: Πέφτουν τα τείχη της «Πρωτοβουλίας»

Εκτιμά ότι το 2019 στις επόμενες εκλογές, θα παραδοθεί μία πόλη η οποία θα είναι υπόλογος σε παγκόσμιες Τράπεζες και ιδρύματα.

Κριτική στην πλειοψηφούσα παράταξη «Πρωτοβουλία» στο δήμο Θεσσαλονίκης ασκεί η Μόνικα Αϊβάζογλου, δημοτική σύμβουλος - επικεφαλής της παράταξης «Γειτονιές σε Δράση».

Με ανάρτησή της στο facebook αναφέρεται στα «τείχη» ή αλλιώς «τα ιδανικά της Πρωτοβουλίας» να πέφτουν.   

Εκτιμά ότι το 2019 στις επόμενες εκλογές, θα παραδοθεί μία πόλη η οποία θα είναι υπόλογος σε παγκόσμιες Τράπεζες και ιδρύματα, χρεωμένη μέχρι το λαιμό, και αφημένη στην αχόρταγη όρεξη των επιχειρηματιών.

Αφορμή για την τοποθέτησή της η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία έκλεισε στις 3 τα ξημερώματα και η οποία θα συνεχιστεί και σήμερα το μεσημέρι.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Αϊβάζογλου:

Ξενυχτισμένοι στις 3 τα ξημερώματα στο Δημοτικό συμβούλιο, για να αποφασίσουμε για τα τραπεζοκαθίσματα στη Ν. Παραλία. Η παρωδία που ζήσαμε, απερίγραπτη. Βλέπουμε σιγά- σιγά, να πέφτουν τα τείχη που αλλιώς ονομάζονται ιδανικά, τα οποία έφεραν την "Πρωτοβουλία" πρώτη σε ψήφους σ΄αυτή την πόλη. Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι το 2019 στις επόμενες εκλογές, θα παραδοθεί μία πόλη η οποία θα είναι υπόλογος σε παγκόσμιες Τράπεζες και ιδρύματα, χρεωμένη μέχρι το λαιμό, και αφημένη στην αχόρταγη όρεξη των επιχειρηματιών. ΄Ερμαιο μέσα σ΄αυτή ο πολίτης της Θεσσαλονίκης, που παρατηρεί να του πετούν το ξεροκόμματο και να προσπαθούν να τον πείσουν ότι είναι gourme πιάτο.