Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018
x

ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ: ΕΦΙΚΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΕΣΜΩΝ - ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2017

Ο Επίτροπος σημείωσε προσερχόμενος στο Eurogroup πως η πρώτη αποστολή των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα εξελίχθηκε πολύ καλά.

Την πεποίθηση ότι είναι εφικτή μια συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (Staff Level Agreement), μεταξύ Αθήνας και θεσμών, πριν το τέλος του έτους, επανέλαβε σήμερα ο επίτροπος Οικονομίας, Πιέρ Μοσκοβισί, προσερχόμενος στο Eurogroup στις Βρυξέλλες.

O Π. Μοσκοβισί ανέφερε ότι η πρώτη αποστολή των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα, στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης του προγράμματος, εξελίχθηκε πολύ καλά και σημειώθηκε πρόοδος, προσθέτοντας παράλληλα ότι η δεύτερη αποστολή θα έχει πραγματοποιηθεί ως τα τέλη Νοεμβρίου.

 

Συνεχίζοντας, ο Γάλλος επίτροπος τόνισε, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ότι θεωρεί εφικτή την επίτευξη συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο πριν το τέλος του έτους και εξέφρασε την ελπίδα αυτό να γίνει και νωρίτερα. Όλοι πιστεύουν ότι το ελληνικό πρόγραμμα πρέπει να ολοκληρωθεί φέτος το καλοκαίρι και η Επιτροπή θα εργαστεί προς αυτήν την κατεύθυνση, ανέφερε τέλος ο Π. Μοσκοβισί.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ