Skip to main content

Μουντιάλ: Αυλαία στην πρώτη αγωνιστική και Ρωσία vs... Σαλάχ

Επιστρέφει ο Σαλάχ με τη φανέλα της Αιγύπτου για να βοηθήσει την ομάδα του απέναντι στην οικοδέσποινα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ρωσία

Με τα παιχνίδια του 8ου και τελευταίου ομίλου ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Φυσικά, τα αστέρια που θα περάσουν από τις οθόνες μας είναι πολλά, παρά το γεγονός ότι τα ονόματα των ομάδων δεν συγκαταλέγονται στις κλασικές υπερδυνάμεις του ποδοσφαίρου.

Η Κολομβία αναμετράται με την Ιαπωνία στο Σαράνσκ (15:00) και ευελπιστεί ότι οι Χάμες Ροντρίγκες και Φαλκάο θα καταφέρουν με την ποιότητά τους να χαρίσουν τους τρεις πρώτους βαθμούς στους «καφετέρος».

Στη Μόσχα θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Πολωνίας με τη Σενεγάλη (18:00), με το παιχνίδι να θεωρείται αμφίρροπο και τις δύο ομάδες να ελπίζουν ότι Λεβαντόφσκι και Σαντιό Μανέ θα κάνουν τη… δουλειά τους.

Παράλληλα, απόψε το βράδυ (21:00) ξεκινάει και η δεύτερη αγωνιστική, με την οικοδέσποινα Ρωσία να θέλει να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά της, όμως αυτή τη φορά θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο των Αιγύπτιων και του αστεριού τους, Σαλάχ, που θα κάνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ντεμπούτο στο Μουντιάλ.