Skip to main content

Μουντιάλ: Θα σκοράρει πρώτος ο Μέσι κόντρα στην Κροατία;

Το στοίχημα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα για τον Μέσι ως σκόρερ του πρώτου γκολ - Επιστροφή Στοιχήματος στο 0-0 σε όλους τους αγώνες των ομίλων

Ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο παιχνίδι της Αργεντινής, στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχασε πέναλτι και αρκετές ευκαιρίες και η Αργεντινή έφερε ισοπαλία 1-1 με την Ισλανδία. Καθοριστικής σημασίας, για την πρόκριση και την πρώτη θέση στον τέταρτο όμιλο, είναι ο σημερινός αγώνας με την Κροατία, η οποία, στην πρώτη αγωνιστική, κέρδισε με 2-0 τη Νιγηρία.

Θα καταφέρει ο Μέσι να ανοίξει το σκορ στο αποψινό παιχνίδι με την Κροατία;

Το στοίχημα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα είναι για τον Λιονέλ Μέσι, ως σκόρερ του πρώτου γκολ, στον αγώνα της Αργεντινής με την Κροατία, ο οποίος θα διεξαχθεί, στις 21:00, στο Νόβγκοροντ.

Κέρδισαν όσοι πόνταραν χτες στο στοίχημα της ημέρας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Χτες κέρδισαν όσοι πόνταραν στο στοίχημα της ημέρας του Πάμε Στοίχημα, στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ως σκόρερ του πρώτου γκολ στον αγώνα της Πορτογαλίας με το Μαρόκο. Για τρίτη συνεχόμενη μέρα, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, πληρώθηκαν από το στοίχημα της ημέρας. Τη Δευτέρα, ο Χάρι Κέιν άνοιξε το σκορ στον αγώνα Τυνησίας-Αγγλίας και την Τρίτη, ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε στο παιχνίδι Ρωσίας-Αιγύπτου.

Σήμερα γίνονται και δύο αγώνες για τον τρίτο όμιλο. Στις 15:00, στη Σαμάρα, θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Δανίας με την Αυστραλία και στις 18:00, στην Εκατερίνμπουργκ, θα αναμετρηθούν η Γαλλία με το Περού. Στην πρώτη αγωνιστική, η Δανία κέρδισε με 1-0 το Περού και η Γαλλία επικράτησε με 2-1 της Αυστραλίας.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ έχουν περισσότερες από 200 επιλογές συνολικά, για να ποντάρουν στα τρία σημερινά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους.

Σε ποια ομάδα θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ;

Προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, για τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, το αν θα συμβεί πρώτο, το πλάγιο άουτ, το ελεύθερο χτύπημα (φάουλ, πέναλτι, οφσάιντ), το goal kick, το κόρνερ ή το γκολ, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, των goal kick, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, την ομάδα στην οποία θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ, την ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες και τα σκορ πολλαπλών επιλογών.

Επιστροφή Στοιχήματος στο 0-0 σε όλους τους αγώνες των ομίλων

Το Πάμε Στοίχημα, με την «Επιστροφή Στοιχήματος», αν ένας αγώνας, της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λήξει ισόπαλος με 0-0, επιστρέφει το ποντάρισμα, σε όσους έχουν ποντάρει στο ακριβές σκορ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ του αγώνα και τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος.

Με το «2-0 και Έληξε» οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.