Skip to main content

Μπακογιάννη: Αν ο Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει, να το δηλώσει

Η Ντόρα Μπακογιάννη κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα να κυβερνήσει, διαφορετικά «να προσέλθει στη Βουλή και να δηλώσει αδυναμία».

Τα πυρά της κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, καλώντας τον να κυβερνήσει, διαφορετικά «να δηλώσει αδυναμία».

«Ο κ. Τσίπρας έχει τεράστιες ευθύνες για τις αποφάσεις του, το κόστος των οποίων πληρώνει σήμερα ο ελληνικός λαός» δήλωσε η κ. Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής. Σημείωσε επίσης ότι τα λάθη της ΝΔ συνετέλεσαν στην επιτυχία του Αλέξη Τσίπρα

Για το μεταναστευτικό τόνισε ότι μπορεί να μετατραπεί σε «βόμβα που θα διαλύσει την ΕΕ», ενώ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι «χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος για να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος, ενώ ταυτόχρονα έστελνε λάθος μηνύματα σε πρόσφυγες, μετανάστες και διακινητές».

»Το χειρότερο όλων είναι ότι με την απειρία και την ασυνέπειά της έδωσε άλλοθι σε εταίρους οι οποίοι είναι συνειδητά απέναντι στην Ελλάδα, να μας επιτεθούν και να μας απειλούν με κλείσιμο συνόρων» συμπλήρωσε.