Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018
x

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: ΧΥΔΑΙΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

Μέσα στον πανικό του για την Εξεταστική που έρχεται και τις μέρες του στο χώρο της υγείας ρίχνει λάσπη χωρίς όριο, είπε η βουλευτής της ΝΔ

Για «χυδαιότητα που ξεπερνάει κάθε όριο» έκανε λόγο η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τις αναφορές του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή στη μητέρα της, Μαρίκα Μητσοτάκη.

«Η χυδαιότητα του κ. Κουρουμπλή ξεπερνάει κάθε όριο. Θυμήθηκε την μητέρα μου που έδινε μάχη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στον πανικό του. Μόνο ένας χυδαίος, ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου πέντε χρόνια μετά το θάνατό της» δήλωσε η κ. Μπακογιάννη.

Καταλόγισε επίσης στον υπουργό Ναυτιλίας ότι «μέσα στον πανικό του για την Εξεταστική που έρχεται και τις μέρες του στο χώρο της υγείας ρίχνει λάσπη χωρίς όριο».

«Εάν είχε κάτι μεμπτό ο κ. Κουρουμπλής, γιατί δεν το έφερνε στο φως 30 χρόνια τώρα» διερωτήθηκε για προσθέσει: «Η μητέρα μου προσπάθησε να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη κ δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά. Και έπεσε τότε όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ επάνω της με τον κ. Κουρουμπλή να πρωτοστατεί να σταματήσει αυτή η προσπάθεια».

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Κουρουμπλής είχε καλέσει τονκ. Μητσοτάκη να απαντήσει στο ερώτημα που «πού πήγαν τα λεφτά του σωματείου Αλληλεγγύη». «Λέω για το Μαρίκειο σωματείο. Εκατομμύρια συγκεντρώθηκαν τότε και κανείς δεν ξέρει που πήγαν. Τότε ήμουν γενικός γραμματέας της Πρόνοιας» ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ