Skip to main content

Μπακογιάννη: Δεν διαπραγματεύεται ως πρωθυπουργός ο Τσίπρας

Δεν μπορεί κανείς να διαπραγματευτεί αν δεν διαπραγματευτεί με το εθνικό μέτωπο αρραγές, ανέφερε για το θέμα της ΠΓΔΜ η βουλευτής της ΝΔ.

Επίθεση στον πρωθυπουργό για τους χειρισμούς του στο θέμα της ΠΓΔΜ, εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, κατηγορώντας τον ότι «διαπραγματεύεται ως αρχηγός κόμματος και όχι ως πρωθυπουργός».

«Η κυβέρνηση είναι διχασμένη, δεν υπάρχει κυβερνητική ομοψυχία, δήλωσε.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Λάρισα, τόνισε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι η κυβέρνηση ξεκίνησε τη διαπραγμάτευση «με τη μικροκομματική λογική, πως ένα τέτοιο εθνικό θέμα θα χρησιμοποιηθεί από τον κ. Τσίπρα για να διχάσει την αντιπολίτευση», ενώ τόνισε πως «δεν μπορεί κανείς να διαπραγματευτεί αν δεν διαπραγματευτεί με το εθνικό μέτωπο αρραγές».

Σε ό,τι αφορά την οικονομία, η κ. Μπακογιάννη είπε πως πρέπει να υπάρξει μείωση φόρων, ενώ τόνισε ότι υπάρχει ιδεολογική διαφορά μεταξύ Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ για την φορολογία.

«Ο κ. Τσακαλώτος πιστεύει ότι οι Έλληνες δεν υπερφορολογούνται, ενώ εμείς πιστεύουμε ότι υπερφορολογούνται. Εκείνος πιστεύει ότι είναι το ιδεατό από τα μεγάλα πλεονάσματα, να μπορεί να δίνει σε κοινωνικό μέρισμα το ένα δέκατο από αυτά που έχει πάρει από τις τσέπες των Ελλήνων. Εμείς δεν θέλουμε μια κοινωνία επιδοματούχων, αλλά μια κοινωνία που παράγει και κερδίζει, μια κοινωνία που πληρώνει χαμηλούς φόρους αλλά θα τους πληρώνουν όλοι», είπε η κ. Μπακογιάννη.