Skip to main content

Μπακογιάννη: Παρακολουθούν αμέριμνοι την καταστροφή περιουσιών

Η κυβέρνηση παρακολουθεί αμέριμνη και αδιάφορη την καταστροφή της περιουσίας 67 καταστηματαρχών, ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ.

Την οργή της για τα επεισόδια και τις καταστροφές που έγιναν χθες στο κέντρο της Αθήνας μετά την απόφαση για την Ηριάννα Β.Λ. εξέφρασε σε συνέντευξή της στον ALPHA η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

«H κυβέρνηση, ενώ καθημερινά σχολιάζει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, παρακολουθεί αμέριμνη και αδιάφορη την καταστροφή της περιουσίας 67 καταστηματαρχών. Τελικά ποιον εξυπηρετεί;», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τους βανδαλισμούς σε καταστήματα της Ερμού, στον απόηχο της δικαστικής απόφασης για την Ηριάννα, την οποία επικρίνουν κυβερνητικά στελέχη.

Όπως τόνισε, επίσης, χαρακτηριστικά: ‘‘Μου κάνει τρομερή εντύπωση η ευαισθησία που δείχνει ο υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης, πάντοτε προς μία κατεύθυνση. Η κυβέρνηση αυτή νομοθετεί χωρίς να λαμβάνει υπόψη της τους νόμους και το Σύνταγμα. H κυβέρνηση, ενώ καθημερινά σχολιάζει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, παρακολουθεί αμέριμνη και αδιάφορη την καταστροφή της περιουσίας 67 καταστηματαρχών. Τελικά ποιον εξυπηρετεί;

Φτάνει πια με την αναρχία και την ανομία. Οι Αθηναίοι ζητούν το αυτονόητο: την προστασία των δικαιωμάτων τους”.