Skip to main content

Μπακογιάννη: Θα κλαφτεί ο Σαββίδης και θα φέρουν κι άλλη τροπολογία

Ο κ. Τσίπρας έρχεται να χτίσει τη νέα διαπλοκή, ξεκίνησε με τον Καλογρίτσα που δεν του βγήκε και τώρα συνεχίζει με τον Σαββίδη, είπε η βουλευτής

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Ιβάν Σαββίδη, αναφορικά με την τροπολογία που διαγράφει πρόστιμα στη ΣΕΚΑΠ, εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυρ. Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM και σχολιάζοντας τα περί κυβερνητικής γκάφας για την εν λόγω τροπολογία, η οποία, σύμφωνα με νομικούς, δεν προβλέπει αναδρομική ισχύ, η κα. Μπακογιάννη είπε: «Είναι τόσο πρόχειροι και ανερμάτιστοι στην κυβέρνηση που μπορεί να το έχουν κάνει και αυτό».

«Θα κλαφτεί όμως ο κ. Σαββίδης και θα φέρουν κι άλλη τροπολογία», έσπευσε να προσθέσει και συνέχισε: «Η ΝΔ είχε διαχρονικά πόλεμο μαζί της, από τον Κων. Μητσοτάκη έως τον Κ. Καραμανλή. Ο κ. Τσίπρας έρχεται να χτίσει τη νέα διαπλοκή. Ξεκίνησε με τον Καλογρίτσα που δεν του βγήκε και τώρα συνεχίζει με το Σαββίδη. Ο δε Σαββίδης λέει ξεκάθαρα ότι "θέλω να πάρω ΜΜΕ για να προστατεύσω τις επενδύσεις μου". Αυτός είναι ο ορισμός της διαπλοκής».

«Φέρνετε τέταρτο μνημόνιο στη Βουλή, ελάτε να πάρετε τη δημοκρατική νομιμοποίηση που ισχυρίζεστε ότι έχετε. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα», τόνισε ακόμη και προκάλεσε τον πρωθυπουργό να προσφύγει σε εκλογές, κατηγορώντας τον πως δεν μπορεί να κυκλοφορήσει και καλύπτεται πίσω από τα ΜΑΤ.

«Λες και είναι απαγορευμένη ζώνη η περιοχή του Μαξίμου. Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί», συμπλήρωσε και σημείωσε πως «έχουμε φτάσει στο σημείο να ακούμε την κυβέρνηση να λέει πως 1 ευρώ θα παίρνει με τα νέα μέτρα και 1 ευρώ θα δίνει. Λέει εμφανέστατα ψέματα. Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε. Το θράσος της κυβέρνησης να λέει ψέματα με τόση άνεση».

Σχολιάζοντας, τέλος, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, η ίδια είπε πως δεν αποκλείει να βρεθεί η πολιτική ζωή μπροστά σε εκπλήξεις σύντομα.