Skip to main content

Μπαράζ αυτόφωρων συλλήψεων το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Τα άτομα που συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη για κλοπές θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Εννέα άτομα συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής, ενώ σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο επιπλέον ατόμων.

Συγκεκριμένα, από πληρώματα περιπολικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης και δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», συνελήφθησαν:

  • 34χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα είχε αφαιρέσει καύσιμα από σταθμευμένη μοτοσυκλέτα στην περιοχή της Τούμπας.  
  • Δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 38 ετών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν κατάστημα – ραφείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία ραδιοκασετόφωνα που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από οχήματα.
  • 18χρονος ημεδαπός, ο οποίος διέρρηξε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή του Ευόσμου.
  • 31χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε μαζί με συνεργό του, βραδινές ώρες χθες, να αφαιρέσει δίκυκλο μοτοποδήλατο από την περιοχή της Παν. Φανερωμένης. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι - ρέπλικα αερίου.

Επίσης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 32 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από ταμείο καταστήματος – σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ευόσμου.

Βραδινές χθες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, συνέλαβαν 42χρονο ημεδαπό, ο οποίος αποπειράθηκε να διαρρήξει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης. Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ανάληψης, συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος απογευματινές ώρες της 08-10-2015 αποπειράθηκε να διαρρήξει κατάστημα στην περιοχή της Ανάληψης. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Επίσης, σχηματίσθηκαν δικογραφίες από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τις παρακάτω υποθέσεις:

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, σε βάρος 40χρονου ημεδαπού για κλοπή, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Σεπτέμβριο του 2015, αφαίρεσε Ι.Χ. αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης.

Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος 28χρονου αλλοδαπού, από 38χρονο ημεδαπό, μέσω ανάρτησης αγγελίας για πώληση κινητού τηλεφώνου σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.