Skip to main content

Μπαράζ συλήψεων για κλοπές στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο

Κλοπές αυτοκινήτων, κλοπή πορτοφολιού εντός αστικού λεωφορείο και διάρρηξη σε εργαστήριο είναι μερικές από τις περιπτώσεις.

Συνολικά 11 άτομα συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, για περιπτώσεις κλοπών σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, το μεσημέρι της Τετάρτης συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης, δύο αλλοδαπές ηλικίας 21 και 17 ετών, οι οποίες εντός αστικού λεωφορείο, αφαίρεσαν από 22χρονη, το πορτοφόλι της.

Ακόμη, τα ξημερώματα της Τετάρτης σε περιοχή της Σταυρούπολης, 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αφού διέρρηξε εργαστήριο, αφαίρεσε από το εσωτερικό του, φωτογραφική μηχανή. Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι γάντια, ένα ψαλίδι και ένα κατσαβίδι.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης, προέκυψε ότι ο 34χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 07 έως 09-03-2017, στην περιοχή της Σταυρούπολης, προέβη στη διάρρηξη τριών οχημάτων, αφαιρώντας μικρό χρηματικό ποσό, ένα ραδιοCD και προσωπικά έγγραφα.

Επιπλέον, πρωινές ώρες χθες, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, συνέλαβαν δύο ομογενείς ηλικίας 41 και 43 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν αντικείμενα από κατάστημα τουριστικών ειδών.

Το απόγευμα της Τετάρτης δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν στην περιοχή των Συκεών, δύο άνδρες ηλικίας 33 και 31 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, το οποίο είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από την ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών.

Τέλος, σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 35χρονος ομογενής, καθώς παραβίασε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αφαιρώντας από το εσωτερικό του, ένα ραδιοCD.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.